Skip to main content

Spreekuur

Mavim Spreekuur

Ben je klant van Mavim en:

  • heb je een functionele vraag over het gebruik van Mavim, maar is het vraagstuk te klein om een consultant in te huren?
  • wil je meer weten over een bepaalde functionaliteit?
  • ben je op zoek naar concrete best practices omtrent het gebruik van bepaalde functionaliteit?
  • of heb je een vraag die over een specifiek thema gaat?


Meld je dan aan voor het Mavim Spreekuur. Tijdens het spreekuur heb je direct contact via Teams met één van onze functionele consultants. Onze consultant staat tijdens het uur - 45 minuten effectief - kosteloos tot je beschikking en geeft antwoord op al je functionele en thema-specifieke vraagstukken.

Voor een goede voorbereiding verzoeken wij je om bij de aanmelding alvast aan te geven waar je vraag betrekking op heeft.

Heb je geen Teams?

Om deel te kunnen nemen aan het spreekuur via Teams, heb je geen Teams-account nodig. Klik op onderstaande link als je als gast wilt deelnemen.

Gebruik Teams zonder account

Klantreviews


Prima initiatief. Vraag goed beantwoord en tevens aanvullende info ontvangen. Compliment voor de Mavim Consultant voor de duidelijke uitleg en goede opvolging.


De Mavim Consultant is zeer deskundig, maakte goed gebruik van de digitale mogelijkheden en heeft op een duidelijke wijze uitleg gegeven.

Data en inschrijven

Na reservering van een spreekuur, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht ter bevestiging

Inschrijven voor een spreekuur kan tegenwoordig via My Mavim - Self Service Portal. De spreekuren kun je vinden onder "services".

My Mavim - Self Service Portal

Copyright © 2021 Mavim B.V.