Skip to main content

Studenten

Je staat aan het begin van je carrière. Studenten in de studierichting bedrijfskunde, bedrijfseconomie, administratieve organisatie of business IT & management worden vaak als stagiair ingezet om bedrijfsprocessen te beschrijven, problemen te analyseren en met onderbouwde oplossingen te komen. Zonder helder inzicht en overzicht is dit een lastige klus. De BPM-software van Mavim helpt je om alle verzamelde informatie op efficiënte wijze te structureren, relateren en analyseren.


Klik hier om je Mavim Studentenlicentie te bestellen!


Wat betekent Mavim voor jouw toekomst?
Je leert met Mavim procesdenken! Deze kennis in combinatie met praktische ervaring met professionele BPM-software geeft jou de voorsprong die je als starter op de arbeidsmarkt nodig hebt. Voor toekomstige werkgevers is het een pré als je al kennis hebt opgedaan van gangbare BPM-software (Business Process Modelling). Als student heb je dus niet alleen tijdens je opleiding veel aan deze basiskennis, maar ook in je stage en in een baan na je studie.

Bekijk de demonstratiefilms van Mavim

Mavim Studentenlicentie en gratis lesboek
Met Mavim maak je als student op een eigentijdse manier kennis met procesmodellering en komt theorie tot leven. Het digitale lesboek bij Mavim is heel toegankelijk met uitleg over de software, AO-theorie en de koppeling daartussen. Studenten, docenten en stagebedrijven kunnen voor slechts € 45,- een speciale Mavim Studentenlicentie aanschaffen via Mavim.

Waar je Mavim voor kunt gebruiken
De mogelijkheden van het gebruik van Mavim zijn legio. Studenten gebruiken Mavim onder andere voor:

  • het in kaart brengen en analyseren van processen
  • het automatisch genereren van processchema’s
  • het maken van workflowbeschrijvingen
  • het vastleggen van de Administratieve Organisatie en Interne Controle
  • het schrijven van professionele scripties


Bestel hier de Mavim Studentenlicentie en krijg het lesboek gratis!


Kennis vergaar je zelf!
Wanneer je Mavim gebruikt om je opdrachten, onderzoeken of scriptie uit te werken, doe je belangrijke kennis op procesdenken en het gebruik van professionele BPM-software. Tegelijkertijd bespaar je veel tijd doordat je efficiënter kunt werken en verhoog je je waarde op de arbeidsmarkt. Slimme studenten die alvast willen ‘proeven van het bedrijfsleven’, kunnen kiezen uit uiteenlopende bijeenkomsten die Mavim jaarlijks organiseert. Deelname hieraan is gratis!

Meer informatie of heb je een vraag?
Wil je naast het lesboek meer theoretische kennis opdoen van Mavim of heb je advies nodig bij bijvoorbeeld het opstarten van studieprojecten? Stuur dan een berichtje naar onderwijs@mavim.com. Wij helpen je graag op weg!

Copyright © 2020 Mavim B.V.