Skip to main content

Kijkje in de Keuken bij DEEN

Supermarktketen DEEN gebruikt sinds een aantal jaar Mavim om hun processen te optimaliseren en het IT landschap aan te sluiten op de behoefte uit de business. Tijdens het ‘Kijkje in de Keuken’ verwelkomt DEEN jou graag in hun hoofdkantoor in Hoorn. Zij laten zien waar een supermarkt anno 2019 mee bezig is én vertellen uiteraard hoe Mavim hen daarbij helpt.

Zo zal Jan Koen, IT Manager je meenemen in zijn ervaringen met digitale transformaties binnen DEEN, inclusief een grootschalige implementatie van Dynamics AX & CRM.

Hij zal hierbij nader ingaan op hoe DEEN:

  • hun business goals heeft vertaald naar een concreet veranderprogramma
  • de bedrijfsdoelstellingen in lijn heeft gebracht met de IT-activiteiten
  • In staat was te transformeren terwijl de dagelijkse operatie gewoon door kon gaan

Vervolgens zal Ron Dubbeld, IT Service Coördinator aan de hand van een live demo laten zien hoe zij het Mavim Platform hierbij hebben ingezet. We sluiten de ochtend af met een leuke rondleiding door het bedrijf.
 

Programma
09:00 - 09:30 uur Inloop
09:30 - 10:00 uur Introductie Mavim | Michel Eckersley
10:00 - 10:30 uur Geschiedenis DEEN & Mavim Use Case | Jan Koen, ICT Manager
10:30 - 11:00 uur Demo | Ron Dubbeld, IT Service Coördinator
11:00 - 11:45 uur Rondleiding DEEN
11:45 - 12:00 uur Afsluiting

Voor dit evenement zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

 

Over DEEN
DEEN is een Nederlandse supermarktketen, opgericht in 1933, met 82 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Een supermarkt waar de medewerkers, de producten en de sfeer in de winkels iedere dag het verschil maken. Met een modern distributiecentrum, centraal gelegen in Hoorn, en een distributiecentrum in Beverwijk verzorgen zij de dagelijkse goederenstroom naar de winkels. Met ruim 9000 medewerkers is het bedrijf een van de grootste werkgevers in West-Friesland


 

Kijkje in de Keuken bij DEEN

do 21 november 2019 09:30 - 12:00 DEEN Supermarkten | Hoorn Alle geïnteresseerden

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2020 Mavim B.V.