Skip to main content

Webinar AVG; hoe kom ik in control?

AVG; hoe kom ik in control?

Het is inmiddels al even geleden dat de AVG is ingevoerd. En hoewel het bewustzijn bij organisaties groeit dat de AVG geen eenmalig af te vinken checklijstje is, worden zij steeds vaker geconfronteerd met verzoeken die de privacy van klanten aangaan. Ook is de Autoriteit Persoonsgegevens begonnen met het beboeten van datalekken en zijn de eerste schadevergoedingen wegens privacyschending uitgekeerd. 

 

De hoogste tijd om de balans op te maken, te kijken waar organisaties op dit moment staat ten opzicht van de AVG en ons af te vragen: 

  • Wat is er gebeurd?
  • Wat staat ons nog te wachten?
  • En wat kunnen organisaties nu nog doen om nog beter te voldoen aan de AVG?

 

Tijdens dit webinar dat wij in samenwerking met Audittrail hebben ontwikkeld, gaan we nader in op de recentelijke ontwikkelingen omtrent privacy en compliance. Daarnaast laten wij je zien hoe organisaties hun privacy en informatiebeveiliging kunnen borgen met behulp van het Compliance Management Framework (CMF). Daarbij komt de wijze waarop het framework inzicht biedt in het huidige volwassenheidsniveau van de organisatie uitvoerig aan bod en wordt inzichtelijk waar je als organisatie mee aan de slag moet om het beoogde doel te behalen. 


Het webinar wordt verzorgd door onze partner Audittrail. Derhalve zullen je gegevens worden gedeeld met deze partij. 

Webinar AVG

do 16 april 2020 10:00 - 10:30 Online Alle geïnteresseerden

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2020 Mavim B.V.