Skip to main content

Webinar AVG en de Zorg, 18 maanden later

Webinar AVG en de Zorg, 18 maanden later

Het is inmiddels 18 maanden geleden dat de AVG is ingevoerd. En hoewel het bewustzijn bij zorginstellingen groeit dat de AVG geen eenmalig af te vinken checklijstje is, worden zij steeds vaker geconfronteerd met verzoeken die de privacy van cliënten aangaan. Ook is de Autoriteit Persoonsgegevens begonnen met het beboeten van datalekken en zijn de eerste schadevergoedingen wegens privacyschending uitgekeerd. 

 

De hoogste tijd om de balans op te maken, te kijken waar de zorg op dit moment staat ten opzicht van de AVG en ons af te vragen: 

  • Wat is er gebeurd?
  • Wat staat ons nog te wachten?
  • En wat kunnen zorginstellingen nu nog doen om nog beter te voldoen aan de AVG?

 

Tijdens dit webinar dat wij in samenwerking met Audittrail hebben ontwikkeld, gaan we nader in op de recentelijke ontwikkelingen omtrent privacy en compliance binnen de zorg. Daarnaast laten wij je zien hoe organisaties hun privacy en informatiebeveiliging kunnen borgen met behulp van het Compliance Management Framework (CMF). Daarbij komt de wijze waarop het framework inzicht biedt in het huidige volwassenheidsniveau van de organisatie uitvoerig aan bod en wordt inzichtelijk waar je als zorgorganisatie mee aan de slag moet om het beoogde doel te behalen. 


Het webinar wordt verzorgd door Audittrail.

Webinar AVG en de Zorg

do 31 oktober 2019 10:00 - 10:30 Online Alle geïnteresseerden

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2019 Mavim B.V.