Skip to main content
Careers      Events      Blogs      Press      

Webinar Versneld transformeren met een organisatieblauwdruk - On Demand

Een organigram is in iedere organisatie aanwezig, maar inzicht in de blauwdruk van de organisatie ontbreekt vaak.

Informatie, zoals strategie, processen, systemen, producten en diensten is gefragmenteerd aanwezig en vooral niet met elkaar verbonden. De meeste medewerkers bezitten veel kennis en inzicht over de eigen afdeling maar missen vaak het totaalbeeld. Het ontbreken van een organisatieblauwdruk vertraagt digitaal transformeren. Het kost de organisatie meer tijd en geld om knelpunten te ontdekken die nodig zijn voor transformatie.

Een organisatieblauwdruk brengt al deze onderwerpen wel gestructureerd bij elkaar en maakt het inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen in de organisatie.
 

Tijdens de webinar leggen Marinka en Nadesja van de Blauwe Fabriek uit hoe gemakkelijk het is om een organisatieblauwdruk op te bouwen en te onderhouden. Zij laten vervolgens zien wat de meerwaarde is van een organisatieblauwdruk en hoe het een versnelling geeft aan digitale transformatie.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Webinar Versneld transformeren met een organisatieblauwdruk - On Demand

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2022 Mavim B.V.