Skip to main content

Webinar Een dynamische informatiearchitectuur bij Gemeente Dronten - On Demand

Digitale transformatie, applicatie rationalisatie en vele andere ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en automatisering hebben één ding gemeen: de basis dient op orde te zijn. Weten wat er ‘in huis’ is, is de eerste stap naar de doorontwikkeling van het I&A domein. Het opstellen van een informatiearchitectuur draagt hieraan bij door het beheersbaar en systematisch doorvoeren van wijzigingen in de organisatie en ICT-inrichting van elke organisatie. Daarbij ondersteunt het architectuur-denken ook de bewustwording van applicatiebeheerders om gestructureerd na te denken over het realiseren van een optimale informatievoorziening in lijn met de (informatie-)visie en digitale transformatie van de organisatie.

Native Consulting heeft in samenwerking met Mavim en opdrachtgever Gemeente Dronten de informatiearchitectuur op een dynamische wijze in kaart gebracht. Met behulp van Mavim zijn er duizenden relaties gelegd in de plaat, waardoor de voorheen statische architectuurplaat nieuw leven is ingeblazen.
 

In dit webinar neemt Ramona Pakvis, Adviseur bij Native Consulting je graag mee in de nut en noodzaak van architectuur-denken, de totstandkoming van de dynamische architectuur-plaat en uiteraard ook het eindproduct door middel van een live demo.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Native Consulting en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Webinar Een dynamische informatiearchitectuur bij Gemeente Dronten - On Demand

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2021 Mavim B.V.