Skip to main content
Careers      Events      Blogs      Press      

Webinar Innoveren met klantreizen - On Demand

Klantgericht werken staat hoog in het vaandel bij iedere organisatie. Een van de succesvolle methoden om klantgerichtheid te verbeteren is het werken met klantreizen. Met de klantreismethodiek kan niet alleen de klantervaring inzichtelijk gemaakt te worden, maar ook wat er ‘achter de schermen’ gebeurt in de organisatie tijdens de verschillende contactmomenten met de klant.

Klantreizen leveren waardevolle informatie op voor innovatie. Hoe kunnen we als organisatie onze producten en diensten beter afstemmen op de wensen van onze klanten?

Tijdens dit webinar presenteren Nadesja en Marinka van De Blauwe Fabriek een aanpak voor het succesvol implementeren van klantreizen in organisaties en laten zij zien hoe je ook online klantreizen in kaart kan brengen. En welke waarde en informatie de klantreizen kunnen geven voor innovatie.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Webinar Innoveren met klantreizen - On Demand

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2023 Mavim B.V.