Skip to main content

Mavim Summer Update

SUMMER UPDATE 2021 

De Mavim Summer Update is hét uitgelezen moment om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Mavim Platform en de Product Roadmap én kennis te maken met andere Mavim gebruikers en medewerkers. Met aansluitend een smaakvolle BBQ!

We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!

Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar onze traditionele Mavim Summer Update weer plaatsvinden in onze eigen ‘Mavim Beach Club’. Het event waar je in een informele sfeer andere Mavim gebruikers kunt ontmoeten, geniet van een heerlijke BBQ en wij je bij praten over de laatste (product)innovaties. In ca. 1,5 uur nemen onze collega’s Michel en Hugo je mee in the latest & greatest van het Mavim Platform. Hierbij mag je denken aan:

  • Een update van de nieuwste features en functionaliteiten, waaronder:
  • Process Mining | Conformance Checking
  • Open Platform | API
  • Power Automate Platform Connector
  • Dynamics Connector
  • Mavim IMPROVE
  • Tips & Tricks
  • Mavim Academy, het online trainingsplatform
     

Locatie & tijd

Zoals gezegd zullen we voor deze gelegenheid op donderdag 9 september onze locatie in Noordwijk weer omdopen tot Mavim Beach Club! We starten om 15:30 uur met het eerste deel van de Summer Update, de presentaties. Deze vinden plaats in een ruime tent aan de voorzijde van ons pand. Vervolgens verplaatsen we om 17:00 uur richting ons terras waar je onder het genot van een zomers drankje en heerlijke BBQ bij kunt praten met andere gebruikers en Mavim’ers.
 

Maatregelen

Uiteraard heeft het welzijn van onze klanten, partners en medewerkers onze hoogste prioriteit. Je mag dan ook van ons verwachten dat we zorgvuldig omgaan met de gestelde Corona-richtlijnen.

Wij hanteren hiervoor de actuele informatie zoals vermeld op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/uitgelicht-corona/coronamaatregelen. Mocht de situatie in aanloop naar het event onverhoopt toch veranderen, dan nemen wij hierover contact op.
 

Goed om te weten!

Deelname aan de Mavim Summer Update is kosteloos en exclusief voorbehouden aan partners en klanten van Mavim. De voertaal is Nederlands.

Personal Information

Company Information

Stay up to date
I wish to receive information, via email, from Mavim B.V. ("Mavim") regarding Mavim's products, free educational resources, events, surveys, promotional offers, and tips for using Mavim's software. I can withdraw my consent to the use of my email address at any time and free of cost, by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

Copyright © 2021 Mavim B.V.