Skip to main content

Right Sidebar

[title class="main_title text-center" icon="ico-write"]FROM THE BLOG[/title]

Klantreizen optimaliseren met Mavim Process Mining

Burgers en bedrijven (klanten) verwachten transparante en duidelijke communicatie vanuit hun gemeente. Om deze verwachting van klanten waar te maken, is het optimaliseren van klantreizen erg belangrijk, maar ook om goed inzichtelijk te krijgen wie, wat en wanneer betrokken is in het proces. Het is essentieel om helder inzicht te hebben in het traject dat de klant aflegt, de zogenaamde customer journey of ook wel de klantreis.

 

Samenwerken aan actuele informatie met Mavim iMprove

Om tot een effectieve verbetercultuur te komen binnen een overheidsorganisatie zijn er een aantal randvoorwaarden noodzakelijk. Naast dat er een heldere strategie en ambitie nodig is om samen te werken aan de kwaliteit, effectiviteit en kostenefficiëntie; vraagt het ook om gestructureerde borging en samenhang van werkafspraken, processen, wet- en regelgeving en technologie. Inzicht en overzicht vormen de basis om sturing te geven aan beleidsdoelstellingen en andere prestatie indicatoren.

Data gedreven processen: een eis voor de overheid

­Digitalisering is niet meer weg te denken uit de dagelijkse operatie.  De meerderheid van onze overheidsinstellingen zitten met data gedreven sturing nog in de verkennende fase. Ze doen voorzichtige pilots, met alle nadelen van dien. Pilots leveren misschien snel resultaat en goede sier op, maar zijn niet representatief voor hoe data gedreven sturing op de lange termijn echt zal gaan werken in de organisatie. Digitalisering biedt volop technologische mogelijkheden en kansen voor het automatiseren en verbeteren van de diensten en producten binnen jouw organisatie.

Uitstel Omgevingswet mag niet te lang duren

Onlangs maakte Stientje van Veldhoven (minister voor Milieu en Wonen) bekend dat de invoering van de Omgevingswet uitgesteld wordt naar 1 januari 2022. Uit een rondgang van Platform31 blijkt dat veel partijen begrip hebben voor dat besluit omdat invoering van de wet alleen kan met een goed werkende digitale infrastructuur. Het is echter ook zaak om tempo te houden.

Sneak Peek: Bewerk je documenten in Mavim met Microsoft Office

Microsoft loopt al jaren voorop in het leveren van gebruiksvriendelijke technologie die waarde toevoegt in het persoonlijke en professionele leven van mensen. Recentelijk hebben ze indruk gemaakt door Microsoft Teams gratis te maken voor persoonlijk gebruik tijdens de COVID-19-crisis.

Copyright © 2020 Mavim B.V.