imgdesktop

Chief Information Officer

Als Business Analist ligt uw focus op het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes van de business naar bruikbare IT-oplossingen. Ook het invoeren van die oplossingen maakt hier onderdeel van uit. Om de brug te kunnen slaan tussen business en IT, rekening houdend met alle aspecten van de IT-bedrijfsvoering, is het voor u essentieel te beschikken over een helder inzicht in de applicaties en de bedrijfsprocessen die zij ondersteunen. Dit inzicht helpt u een voorlichtende rol naar de business te spelen, nieuwe ontwikkelingen in de markt op te pikken en deze te vertalen naar efficiënte oplossingen.

Business Architect

Als informatiemanager bent u verantwoordelijk is voor het vertalen van de informatiebehoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan in informatievoorziening. Daarbij functioneert u als opdrachtgever voor IT. Om een goede regie te voeten over projecten om te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen aansluiten op doelstellingen voor de lange termijn is voor de informatie manager een duidelijk inzicht in de impact van veranderingen binnen het IT-domein onontbeerlijk.
imgdesktop
imgdesktop

IT Portfolio Manager

Als IT Manager draagt u zorg voor alle operationele IT infrastructuur en faciliteiten en heb je de uitdagende taak om de IT omgeving naar een hoger plan te tillen. Om dit te bereiken zult u applicaties met eenzelfde functionaliteit moeten opheffen ten gunste van een meer geschikte applicatie, sterk verouderde systemen geleidelijk moeten uitfaseren en overbodig geworden applicaties stop moeten zetten. Zodoende realiseert u kostenbesparing, vereenvoudigt u de complexiteit van het applicatielandschap en creëert u ruimte voor innovatie.

Customer Video

How to rationalize your application landscape with MavimUse Cases

Learn how our customers were able to rationalize and harmonize their application landscapes

Dutch Federal Government

Would you like to see more?

Request a personalized demonstration and learn more about the solutions Mavim has to offer